Opleiding verkeersregelaar

Complete en praktijkgerichte verkeersregelaar opleiding, naast de verplichte onderdelen leer je ook dingen die handig zijn in om te weten als je te maken krijgt met opdrachtgevers, weggebruikers en omwonenden. 

5/5

Opleiding
Verkeersregelaar

Volledige opleiding inclusief examen
415
395 ex BTW
  • Theorie opleiding
  • Praktijk opleiding
  • Inclusief examenkosten
  • VOG aanvraag
  • Pasaanvraag ZZP (35 euro)
Populair

Bart Bockhoudt

Instructeur & Examinator

Patrick Nieuwenhuijs

Instructeur

Lesprogramma

Theoriedag

Praktijk dag 1

Praktijk dag 2

Theoriecursus bij Rijschool Kemp vakopleidingen

Kemp Rijopleidingen is een rijschool met jarenlange ervaring in de branche. Zij verzorgen rijlessen van hoge kwaliteit met ervaren en enthousiaste rijcoaches. Van je bromfietsrijbewijs tot je vrachtautorijbewijs, of zelfs je vaarbewijs.

De theoriecursus voor de opleiding verkeersregelaar en het theorie-examen wordt gegeven op de hoofdvestiging Rijschool Kemp vakopleidingen te Lelystad.

Praktijk locatie Meppel

Het praktijk deel van de opleiding verkeersregelaar wordt gegeven op de kruising van de Brandemaat & Hoogeveenseweg in Meppel. Deze kruising is vanwege de drukte uitermate geschikt voor de opleiding, ook krijg je hier te maken met gemengd verkeer. Denk aan voetgangers, fietsers en lijnbussen.

Het praktijk examen wordt ook op deze kruising afgenomen, je leert dus op de plek waar je ook je examen gaat doen. Dit is wel zo fijn.

Testimonial

Wat anderen over ons zeggen

Ik heb zeker genoten van deze leuke, dynamische opleiding bij Houdtska. Professionele leraar en een leuke groep gecreëerd, daardoor ook gezellig.

Mike Bleijswijk

Goede en duidelijke uitleg met voorbeelden uit de praktijk. Bart neemt ook de tijd voor een persoonlijke uitleg als je iets niet direct begrijpt in de groep.

Patrick Spierings