Stevig IT-Management

Mijn kracht ligt in het leidinggeven en agile aansturen van IT teams. Ik benader mensen op een open en persoonlijke wijze, neem verantwoord risico’s, hou altijd de kosten in het vizier en pak problemen doortastend aan

Subtiel verkeersmanagement

Begonnen als hobby is het begeleiden van grote evenementen uitgegroeid tot een substantieel deel van de activiteiten. Het verschil wordt gemaakt door de inzet van de juiste mensen, training en gebruik van moderne communicatiemiddelen

De business optimizer

Business software

Met meer dan 20 jaar ervaring bent u verzekerd van het juiste software-advies voor uw bedrijf.

Integratie

Systemen die met elkaar samenwerken zodat mensen kunnen doen waar ze écht goed in zijn.

Apps

Bouwen van oplossingen voor de meest voorkomende CRM systemen, uw boekhoud systeem, etc.
Techniek

Subtiel verkeersmanagement

Begonnen als hobby is het begeleiden van grote evenementen uitgegroeid tot een substantieel deel van de activiteiten. Met name coördinatie en motorbegeleiding is waar wij in uitblinken. Naast Lowlands, Fright Nights en andere grote evenementen zijn wij ook te vinden bij sport evenementen. 

Het verschil wordt gemaakt door de inzet van de juiste mensen uit ons netwerk, training en gebruik van moderne communicatiemiddelen zoals 4G portofonie. Daarnaast is het opleiden van beroeps-verkeersregelaars een belangrijke tak van ons bedrijf. Met een slagingspercentage van ruim boven de 90% kunnen we – bijna – garanderen dat u of uw kandidaat de eerste keer slaagt.

Opleiding Verkeersregelaar

Complete en praktijkgerichte verkeersregelaar opleiding, naast de verplichte onderdelen leer je ook dingen die handig zijn in om te weten als je te maken krijgt met opdrachtgevers en omwonenden. 

Verkeerscoördinatie

Uw verkeersplan wordt uitgevoerd door deskundige mensen. Daarnaast zorgen wij voor een veilige omgeving voor de weggebruikers en voor uw project medewerkers. Onze professionals houden in de hectiek hun hoofd koel en zorgen voor maximale doorstroming.

Testimonial

Wat anderen over ons zeggen

patrick.png

“Dankjewel voor de opleiding, het was super gaaf en lekker vlot geregeld. De lessen waren leerzaam en ook erg leuk. Ik had blauw-blauw op mijn examen en dat was wel echt heel gaaf!”

Patrick Nieuwenhuijs
rogier.png

“Echt een goede opleiding, zowel praktisch als theoretisch. Goede basis, goede tips en trucs en als iemand het niet op de ene manier snapt, dan wordt het keurig op een andere manier uitgelegd. Petje af!”

Rogier Maas